Portfolio

IMS Projects

Afbeelding bij project IMS Projects

IMS Project vroeg om een meertalige, mobile-first website. eRage ging voor dit bedrijf aan de slag!

Niet alleen kan de klant elke meertalige pagina beheren, ook is veel aandacht besteed aan de snelheid van de site. Performance is namelijk niet alleen belangrijk voor de bezoekers, maar ook voor zoekmachines zoals Google.

IMS Projects

MARK Meubeldesign

Afbeelding bij project MARK Meubeldesign

Op zoek naar design meubelen? Dan bent u bij MARK Meubeldesign in Bergen op Zoom aan het juiste adres! eRage ontwikkelde de website voor dit bedrijf.

Voor deze website is gebruik gemaakt van de galerij-module, waarmee de klant zelf makkelijk nieuwe galerijen kan toevoegen, bewerken en eventueel verwijderen.

Daarnaast is eRage aan de slag gegaan met lokale zoekmachine optimalisatie, waardoor de site binnenkort goed te vinden is in Google op populaire lokale zoektermen.

MARK Meubeldesign

Advocatenkantoor Dirven & Yeral

Afbeelding bij project Advocatenkantoor Dirven & Yeral

Makkelijk te beheren en te bekijken op zowel desktop als mobiel. Dat waren de wensen voor de website van Dirven & Yeral. eRage ging aan de slag.

Naast beheerbaarheid en een responsief design is de site op het gebied van zoekmachine optimalisatie voorzien van alle eisen: snelle laadtijden van de pagina's, aantrekkelijke trefwoorden en een duidelijke structuur voor webcrawlers.

Een professionele Google+ pagina is tevens in de maak. Wij wensen Dirven & Yeral veel succes met de website!

Advocatenkantoor Dirven & Yeral